Skip to content
Menu

Over Teygeler

Meer dan 75 jaar geleden werd Teygeler Houtbewerkingsmachines opgericht en sinds 2022 zijn wij gevestigd in Wormerveer.

Wij zijn leverancier van:

  • nieuwe houtbewerkingsmachines, kunststofbewerking- en metaalbewerkingsmachines
  • gebruikte houtbewerkingsmachines
  • afzuiginstallaties en brikettenpersen
  • handgereedschap voor de professionele gebruiker en veeleisende hobbyist
  • vacuümtafels en vacuüm pompen met zakken

Wij leveren aan particulieren, bouwbedrijven, aannemers, klusbedrijven, scholen en instellingen in het gehele land.
Bij ons staan de begrippen advies op maat, kwaliteit, service, betrouwbaarheid en snelle levering centraal. De eigen technische dienst en revisiewerkplaats staan borg voor een betrouwbare aftersales-service en garanderen een jarenlang ongestoord gebruik van de door ons geleverde apparatuur. Hierdoor vinden klanten in ons een levenslange partner.

Produkten en diensten
Naast de machines bieden wij aan onze klanten ook een compleet servicepakket waaronder het uitvoeren van onderhoud en reparaties en het keuren van zowel de houtbewerkingsmachines, handgereedschappen als de afzuiginstallaties.

Verkoopbalie
Aan onze verkoopbalie vindt u een ruime sortering handgereedschappen en snijgereedschappen van o.a. Dictum, Lamello, CMT en RVS. Daarnaast vele accessoires en toebehoren voor de professionele houtbewerker.

Webshop
Het is ook mogelijk een steeds groter aantal producten on-line bij ons te bestellen. Het aanbod zal zich de komende tijd steeds verder uitbreiden.
In onze webwinkel vindt U vele gereedschappen en toebehoren voor machines voor houtbewerking en afzuiging en regelmatig aantrekkelijke acties.

Voorwaarden
Alle op onze site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten. Zie ook onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Winkelmand

Aanbiedingen