Over Teygeler

Meer dan 65 jaar geleden werd Teygeler Houtbewerkings-machines opgericht en sinds 1981 zijn wij gevestigd in ons ruim 1.750 m2 grote bedrijfspand aan de Danzigerkade op het bedrijventerrein in de Amsterdamse Houthaven.

Wij zijn leverancier van:

  • nieuwe houtbewerkingsmachines, kunststofbewerking en metaalbewerkingsmachines
  • gebruikte houtbewerkingsmachines
  • afzuiginstallaties
  • handgereedschap voor de professionele gebruiker en veeleisende hobbyist
  • brikketenpersen en houtkachels en luchtverwarmers
  • vacuümtafels, vacuüm pompen met zakken en vacuüm losse modules

Wij leveren aan particulieren, bouwbedrijven, aannemers, klusbedrijven, scholen en instellingen in het gehele land. We hebben een ruime eigen parkeerplaats maar zijn door onze ligging vlak bij het centrum ook goed met het openbaar vervoer bereikbaar.
Bij ons staan de begrippen advies op maat, kwaliteit, service, betrouwbaarheid en snelle levering centraal. De eigen technische dienst en revisiewerkplaats staan borg voor een betrouwbare aftersales-service en garanderen een jarenlang ongestoord gebruik van de door ons geleverde apparatuur. Hierdoor vinden klanten in ons een levenslange partner.

Produkten en diensten
Naast de machines bieden wij aan onze klanten ook een compleet servicepakket waaronder het uitvoeren van onderhoud en reparaties en het keuren van zowel de houtbewerkingsmachines, handgereedschappen als de afzuiginstallaties.

Verkoopbalie
Aan onze verkoopbalie vindt u een ruime sortering handgereedschappen en snijgereedschappen van o.a. Festool, Senco, Lamello, CMT, RVS en JSO Trasco. Daarnaast vele accessoires en toebehoren voor de professionele houtbewerker.

Webshop
Het is ook mogelijk een steeds groter aantal producten on-line bij ons te bestellen. Het aanbod zal zich de komende tijd steeds verder uitbreiden.
In onze Webwinkel vindt U gereedschappen, machines voor hout-en kunststofbewerking, metaalbewerking, afzuiging en regelmatige aantrekkelijke acties.

Voorwaarden
Alle op onze site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten. Zie ook onze algemene verkoopsvoorwaarden.