Skip to content
Menu

Radiaalzaag

Zoekt u een radiaalzaag of afkortzaag geschikt voor het haaks of onder verstek afkorten van hout of aluminium ?

Bij Teygeler Machinehandel is een geschikte radiaalzaag zo gevonden. Wij leveren professionele afkortzagen in alle soorten en maten. Van kleine afkortzagen van DEWALT of FESTOOL voor op de klus, tot industriële radiaalzagen, onderafkortzagen of pendelafkortzagen met eventueel een automatisch opduwsysteem.

Teygeler = machines en meer

cat_25Met alleen de levering van een radiaalzaag houdt het bij ons niet op. Teygeler Machinehandel staat garant voor een degelijk advies en een no-nonsense nazorg. Wij leveren uw afkortzaag turn-key bij u af. Dus met zaagblad, kabel en stekker en natuurlijk wordt de machine ook geplaatst, uitgepakt, schoongemaakt en afgesteld. Ook vergeten wij niet dat uw radiaalzaag aangesloten moet worden op een afzuiginstallatie. Waar nodig passen wij uw bestaande afzuiging aan of leveren een nieuwe installatie.

Naast radiaalzaagmachines kunt u bij ons ook terecht voor alle andere soorten nieuwe- en gebruikte houtbewerkingsmachines, afzuiginstallaties, brikettenpersen, handgereedschappen en keuringen van uw machines.

Neem vandaag nog contact op voor advies en/of een aanbieding. Wij helpen u graag verder.

Waarom kiezen voor een radiaalzaag van Teygeler

  • Persoonlijk advies op maat
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Goede technische ondersteuning
  • Eigen technische dienst
  • Groot assortiment en voorraad
  • Vele A-merken

Winkelmand

Aanbiedingen